A passion for food

Tosti maar dan anders.

Dit pakte gewoon goed uit.
pinit Bekijk galerij 3 foto's

Vandaag doen we een keer wat anders als normaal. Ik ga jullie namelijk meenemen in een heerlijk lunch gerecht makkelijk te maken en heerlijk.

Zoals de titel al aangeeft besloot ik een tosti te maken maar dan met dingen die ik nog had liggen. In dit geval pakte het bijzonder goed uit. Want zoals iedereen weet die kookt en besluit gewoon wat te proberen, kan dit goed uitpakken maar nog veel vaker verkeerd tot het punt dat je het gewoon weg kan gooien.

Wat ik in de kast en koelkast tegen kwam was Jonge Abdijkaas, gedroogde en gemarineerde cherry tomaatjes, gemarineerd in olijfolie met tijm knoflook en nog een hele hoop kruiden. Gerookte ham en een heerlijke salsa verde.

Verder is het gewoon een tosti dus het is eigenlijk heel makkelijk te maken.

Tosti maar dan anders.

Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 5 minuten Kooktijd 5 minuten Totale tijd 10 minuten
Porties: 1

Wat heb je nodig voor de lekkerste tosti

Zo maak je elke tosti

  1. Opbouwen van de tosti
    • Pak 2 sneetjes brood, en beleg deze allebei met kaas.
    • Doe op 1 van de sneetjes met kaas je vleeswaren.
    • Vervolgens doe je hier je tomaat op
    • Gevolgd door je heerlijke salsa verde
    • Pak vervolgens je 2e sneetje brood met kaas en leg deze met de kaas naar beneden hier bovenop.

     

    • Verhit je pan met een beetje boter of olie.
    • Hou de pan om middelhoog vuur en doe hier je tosti in.
    • Bak deze goudbruin aan beide kanten.
    • Zet het vuur op laag en pak een deksel en laat de tosti in de pan tot de kaas gesmolten is. (Wel regelmatig keren om zeker te zijn dat de tosti niet aanbakt.)


    • Je kunt natuurlijk ook via een panini maker of tosti ijzer je tosti klaar maken.
Keywords: home made, tosti, brood
Ingedeeld onder
Recipe Card plugin aangedreven door WP Delicious

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *